Коли насправді почалася українсько-російська війна, - Гелетей

19:00    volynpost.com

Гелетей назвав дату, коли почалася російсько-українська війна.

Війна з Російською Федерацією почалася не 24 серпня на фоні військового параду у Києві, а 1 серпня. Про це 8 жовтня на брифінгу поінформував міністр оборони Валерій Гелетей, - пише Gazeta. ua.

"Ми добре розуміємо, наскільки сильно нас почала бити інформаційна війна саме тоді, коли формат війни перейшов від війни з терористами до широкомасштабної війни з Російською Федерацією. Тому що ми практично закінчили антитерористичну операцію, і це очевидний факт. Ми заблокували місто Луганськ, Донецьк, Горлівку, в цих містах перебували розвідувальні диверсійні групи. За їх інформацією, ми були готові заходити в ці міста. І по інших містах були доповіді, що можна заходити і звільняти ці міста. Але й Росія це добре розуміла. З 1 серпня ми відчували присутність Росії, з 20 серпня почалися бої під Луганськом, під аеропортом і в Георгіївці", - сказав Гелетей.

За його словами, саме на цьому етапі, коли Російська Федерація зрозуміла, що програла війну, оскільки у неї не залишилося донорів, охочих воювати за Росію, почалися ...

Читати новину на сайті volynpost.com
Мітки новини:  Коли    насправді    почалася    українськоросійська    війна    Гелетей    

Читати також

Про нас
news.lutsk.ua
Новини Луцька
Соpyright © 2013-2014