Ця легка техніка має гарантувати найкращий результат.
Дізнайтеся, як зробити смачну яєчню-бовтанку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com
Експерти розкрили простий лайфхак, який займе всього 60 секунд, але гарантує, що яєчня-бовтанка буде набагато пишнішою і смачнішою, пише express.co.uk.
Зазначається, що протягом багатьох років кухарі-аматори розмірковували про найкращий спосіб приготування яєчні-бовтанки, але, схоже, відповідь була очевидна із самого початку. Ця легка техніка має гарантувати найкращий результат.
Як зробити смачну яєчню-бовтанку – лайфхак
За словами експертів Food Banjo, секрет пишної яєчні-бовтанки полягає в способі її збивання та в температурі сковороди:
Відео дня
“По-перше, переконайтеся, що ви справді добре збили яйця, щоб активувати всі білки… Просто збивайте яйця виделкою протягом приблизно 60 секунд. По-друге, під час приготування вам потрібно дати яйцям нагрітися перед перемішуванням. Це дає їм змогу утворювати більші сирнисті маси”.
Читайте також:
Потрібно лише 4 інгредієнти: фуд-блогер поділилася рецептом морозива з манго та лайму
Вийде пухким та дуже шоколадним: відомий кулінар поділилася простим рецептом брауні
Чи корисно їсти яйця щодня: експерт поставила крапку в цьому питанні
Вони додали, що занадто раннє перемішування яєць може призвести до того, що яйця стануть кремоподібними, а не пишними.
Експерти порадили додавати в яєчню-бовтанку зелену цибулю і сир пармезан.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як смажити яйця без олії.