На Волині ще одного землевпорядника «зловили» на хабарі

15:47    volynpost.com
Фото: volynpost.com

Посадовець вимагав та отримав більше 120 тисяч гривень за сприяння у виділенні земельних ділянок під індивідуальне будівництво.

Протиправну діяльність спеціаліста-землевпорядни ка Піддубцівської сільської ради Ківерцівського району викрили працівники управління боротьби з організованою злочинністю, - повідомляє прес-служб а УМВС України у Волинській області.

«Посадовець «оцінив» сприяння у виділенні 30-річний жительці обласного центру земельної ділянки під індивідуальне будівництво на території сільської ради у майже 85 тисяч гривень. У вересні жінка передала «помічнику» завдаток – 8500 гривень, а на початку грудня – решту коштів у сумі 76 тисяч гривень. Під час отримання неправомірної вигоди землевпорядника затримали», - розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Окрім того, під час проведення оперативних заходів за вказаним кримінальним провадженням встановили додатковий епізод протиправної діяльності держслужбовця. Спритник знову ж таки за сприяння у виділенні земельної ділянки під індивідуальне будівництво вимагав і отримав від 29-річного ...

Читати новину на сайті volynpost.com
Мітки новини:  Волині    одного    землевпорядника    зловили    хабарі    

Читати також

Про нас
news.lutsk.ua
Новини Луцька
Соpyright © 2013-2014