Волинські «швидкі» використовують як таксі?

17:54    slovovolyni.com
Фото: slovovolyni.com

Окре мі «районки» краю зловживають послугами екстреної медичної допомоги. Так, існують факти перевезення ургентних спеціалістів районних, міських лікарень і територіальних медичних об’єднань без жодних нормативно-правових документів.

< /div>
Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф вкотре б’є на сполох, аби законодавчо закріпити та врегулювати перевезення ургентників. Проте ні волинські обранці, ні члени постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я людини, материнства та дитинства не підтримують закликів працівників Центру. Останні ж нарікають, що головні лікарі ЦРЛ Волині, міських лікарень і ТМО повинні організовувати роботу своєї установи, виходячи із власних засобів та можливостей, а не експлуатувати швидку допомогу Центру екстреної медичної допомоги.

«Нам видали наказ для транспортування спеціалістів. Поки від останніх скарг не надходило. Але річ у тім, що ніде немає жодного документу, який би носив юридичне підкріплення діяльності саме перевезення ургентних медиків. Цікаво, що ще в липні депутати Волинської обласної ради підтримали ...

Читати новину на сайті slovovolyni.com
Мітки новини:  Волинські    швидкі    використовують    таксі    

Читати також

Про нас
news.lutsk.ua
Новини Луцька
Соpyright © 2013-2014