• Про нас
  • Контакти
РЕКЛАМА
Friday, January 27, 2023
  • Вхід
Луцьк News
  • Прогнози
  • Коментарі
  • Рекомендації
  • Відео
  • Події
  • Хештеги

No products in the cart.

ДОДАТИ НОВИНУ
ПІДТРИМАТИ
  • Головна
  • #StandwithUkraine
  • #StopRussia
Результатів не знайдено
Переглянути весь результат
  • Головна
  • #StandwithUkraine
  • #StopRussia
Результатів не знайдено
Переглянути весь результат
Луцьк News
Результатів не знайдено
Переглянути весь результат
Головна Без категорії

Заморожені ягоди — користь чи шкода?

Луцьк News Автор Луцьк News
23.10.2019
у Без категорії
Reading Time: 1 min read
250 2
A A
0
Share on FacebookShare on Twitter

Заморожені ягоди — чудові ласощі зимою.

Втім, чи зберігають вони вітаміни після замороження – питання спірне. Отож, “ВолиньТоп”, з посиланням на “24 телеканал” вирішило розібратись у цій темі.

Літом ми маємо прекрасну можливість насолоджуватися смаковими якостями та корисними властивостями ягід. Однак, восени та взимку можливості споживати їх – знижуються, а потреба залишається. Тому, здавалось би, заморозити джерело вітамінів – чудовий варіант.

Користь

Доведено, що особливих відмінностей в властивостях заморожених ягід у порівнянні зі свіжими немає. Користь заготовленого продукту залежить від типу заморозки й виду ягід.

Максимальна кількість цінних і корисних речовин у фруктах міститься при зборі врожаю. З плином часу, їх кількість зменшується, а, значить, і вітамінів організм отримає набагато менше.

Великою перевагою є низька калорійність заморожених фруктів, на відміну від компотів, джемів, варення, що містять багато цукру.

Ягоди містять безліч вітамінів групи В, С, А та мінеральних речовин, які просто необхідні в зимовий період, коли людський організм виснажується і страждає авітамінозом.

Що заморожувати?

Абрикоси та сливи можна заморожувати будь-яким способом, зручно – половинками.

Груші ж перед заморожуванням рекомендуємо вимити, просушити, видалити з них серцевину, порізати й варити протягом декількох хвилин в солодкій воді. І морозити їх краще в сиропі.

Смородину заморожують сухим способом, поклавши її в контейнери або целофанові пакети, а також у вигляді пюре, причому як з цукром, так і без нього.

Ягоди слід ретельно перебрати, видалити плодоніжки й листя.

Черешні та вишні заморожують з кісточками й без. Можна – в цукрі.

Також ягоди можна морозити у вигляді асорті. Такий варіант чудово підійте для компотів, чізкейків та інших видів десертів.

Важливо заморожувати ягоди порційно – в зручному для вас обсязі, адже повторно їх заморожувати неприпустимо. Крім того, можна відбирати потрібну кількість ягід з однієї великої місткості.

А ще заморожені ягоди можна перетворити на домашнє морозиво.

 

 

Поділитися196Твітнути123Поділитися49
Луцьк News

Луцьк News

Луцьк News - новий медіа-проект інформаційного агентства, рекламно-консалтингової компанії "Спектр" https://spectrmedia.com/

Луцьк News

© Спектр Медіа Група

Меню

  • Про нас
  • Умови користування
  • Політика конфіденційності
  • Публічна оферта
  • Контакти

Слідкуйте за нами

Результатів не знайдено
Переглянути весь результат
  • Луцькі соколи
  • Без категорії
  • Бізнес-проєкти
  • Відео
  • Дзеркало міста
  • Open Volyn
  • Таємна влада
  • Культура країни
  • Місто світла
  • Запитай у лікаря
  • Інтерв’ю
  • Освітній Update
  • Події
  • Прогнози
  • Рекомендації
  • Стрім
  • ТОП
  • Хештеги

© Спектр Медіа Група

З поверненням!

Увійдіть до свого акаунту нижче

Забули пароль?

Отримати свій пароль

Будь ласка, введіть своє ім'я користувача або адресу електронної пошти, щоб скинути свій пароль.

Увійти
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?