Луцькі медики передали устаткування на Схід

19:21    pravda.lutsk.ua
Фото: pravda.lutsk.ua

Адже попри оголошене перемир’я, на сході продовжують стріляти. Усі небайдужі, які не бажають латентно спостерігати за тим, що відбувається на Донбасі, долучаються до волонтерського руху і використовують будь-які можливості, аби підтримати захисників Батьківщини.

Лучани, як і раніше, активно підтримують військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції. Про це інформує Управління охорони здоров’я Луцької міської ради. Так, днями була сформована чергова партія гуманітарної допомоги полку особливого призначення «Азов». Були передані речі особистого вжитку, продукти харчування. Долучились до благодійної допомоги і медики міста. Варто зауважити, що з перших днів початку бойових дій на Сході України луцька медична спільнота допомагає військовослужбовцям. Працівники лікувально-профілактичних закладів ще до введення військового збору перераховували армії свій одноденний заробіток, збирали для вояків кошти, продукти харчування, ліки, речі, засоби гігієни тощо.

Цього разу медикам вдалося зібрати близько 30000 грн. На ці кошти були закуплені спостережливі монітори, кардіодефибрилятори, шприци дозатори, глюкометри, ...

Читати новину на сайті pravda.lutsk.ua
Мітки новини:  Луцькі    медики    передали    устаткування    Схід    

Читати також

Про нас
news.lutsk.ua
Новини Луцька
Соpyright © 2013-2014